Inspirerende workshops

Blijf jezelf ontwikkelen en bereik meer succes met je Leeroplossingen

Events voor Learning Professionals | Headerimage | UP learning
De workshops zijn gratis en volledig vrijblijvend

Dit zeggen je collega-Learning Professionals

Science behind Video Learning

Wat kunnen we van de Cognitiewetenschap leren en wat betekent dat voor leren met (interactieve) video’s? Hoe zorg je voor  minder afleiding en betere leerprestaties? 

Hooked on Learning

Hoe krijg je medewerkers ‘Hooked on Learning’ en zorg je dat ze zich (willen) blijven ontwikkelen? In deze workshop maak je kennis met de basisprincipes uit de gedragswetenschap.

AR en VR in de praktijk

Augmented en Virtual Reality ingewikkeld? In deze webinar ontdek je hoe laagdrempelig de onderwijskundige meerwaarde kan zijn.

Science behind Video Learning

Wat kunnen we van de Cognitiewetenschap leren en wat betekent dat voor leren met (interactieve) video’s? Te veel informatie en afleiding leidt tot mindere leerprestaties. Hoe houd je daarmee slim rekening bij het maken van video’s en animaties? 

Hooked on Learning

Hoe krijg je medewerkers ‘Hooked on Learning’ en zorg je dat ze zich (willen) blijven ontwikkelen? In deze workshop maak je kennis met de basisprincipes uit de gedragswetenschap. Zowel te gebruiken voor je Leerplatform als voor de e-Learning die je ontwikkelt.

Performance Mapping

Op basis van welke vraag uit ‘de business’ ga jij als Learning Professional aan de slag? En hoe toon je de bijdrage van de (interventie) aan? In deze workshop leer je 5 eenvoudige stappen waarmee je impact kunt aantonen. 

Blijf jezelf ontwikkelen en bereik meer succes met je Leeroplossingen

Schrijf je direct in

Je ontvangt automatische een uitnodiging zodra de webinars en workshop gepland zijn.