UP learning bereikt Totara Platinum partnership

Van goud naar platinum Totara partner. Binnen een jaar heeft UP learning met dit ‘learning technology platform’ de groei gerealiseerd die nodig is om het hoogste niveau te bereiken in de samenwerking. De groei komt voort uit zowel nieuwe implementaties als uitbreidingen bij bestaande klanten.

Totara groeit mee met de leerbehoefte van organisaties

Dat steeds meer organisaties voor Totara kiezen is voor Martin van den Broek, managing director bij UP learning, een logische ontwikkeling: “De markt van ‘learning technology’ wordt overspoeld met systemen die in willen springen op de laatste trends en daarmee zijn ze steeds minder transparant. Kies je bijvoorbeeld voor een ‘learning management systeem’, een ‘learning experience platform’ of een ‘performance management systeem’? In onze filosofie zijn organisaties beter af als ze oplossingen kunnen kiezen die passen bij hun visie op leren & ontwikkelen én de ruimte hebben zich als organisatie verder te ontwikkelen. En dat zonder keer op keer van platform te moeten veranderen.”

Andy Kirk | EMEA Channel Partner Manager | Totara

“Het is een mooie mijlpaal voor Totara Learning om een extra ​​platinapartner toe te voegen aan het netwerk. Geweldig om te zien hoe snel UP learning haar klantenkring uitbouwt en het vertrouwen van de markt wint.”

“Medewerkers die zich continu blijven ontwikkelen. Dat is altijd het beste idee als je je organisatie wil laten groeien.”

Volgens Martin van den Broek sluit de filosofie van Totara naadloos aan op die van UP learning: “Met Totara Learn, Totara Engage en Totara Perform hebben klanten de vrijheid de combinatie te kiezen die nodig is om met learning & development, social learning en performance management aan de slag te gaan. Dat Totara hierin uitermate succesvol is, blijkt uit haar sterk groeiende klantenkring. Zowel internationaal als in Nederland. Wij voegen aan dit concept waarde toe door elke implementatie vanuit ‘human’, ‘technology’ en ‘learning’ perspectief te overwegen én niet te stoppen op het moment dat het platform draait. Medewerkers die zich continu blijven ontwikkelen. Dat is altijd het beste idee als je je organisatie wil laten groeien. In welk opzicht dan ook.”

Meer over Totara

Geschreven door

Martin van den Broek

Learning Tips

Ontvang elke twee weken een tip. Al 1.435 HR en L&D professionals gingen je voor.

Delen

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.