Vacature – Creatieve Learning Consultant

Vacatures | UP learning

Dit is UP

UP learning is één van de toonaangevende bedrijven voor online leren. Wij creëren creatieve leeroplossingen voor klanten zoals ABN AMRO, Bol.com, Coolblue, DMG, KLM en War Child. Bij UP learning werken 35 onderwijskundigen, designers en developers nauw samen met de afdeling sales en ondersteunende diensten. Dagelijks streven we naar de beste mix van concept, inhoud, vormgeving en technologie.

Dit geeft je energie

Ga jij samen met onze klanten geweldige leeroplossingen ontwikkelen? Vind jij het leuk om complexe inhoud terug te brengen tot de essentie en dit ook nog eens boeiend en verhalend te verwoorden? En krijg je volop energie wanneer een klant zijn doelstellingen behaalt en haar verwachtingen overtroffen worden? 

Als Learning Consultant vertaal je opleidingsvraagstukken naar didactisch verantwoorde en creatieve leeroplossingen, zoals e-Learning modules, Interactieve Video’s en Immersive Learning via VR, AR of MR.

Herken je jezelf?

Je bent creatief, enthousiast en weet projecten voor de klant én UP tot een goed einde te brengen. In workshops neem je klanten mee in de kracht en impact van jouw ideeën. Het schrijven van pakkende teksten is je tweede natuur.  

Daarnaast geeft werken in een open, dynamische en ambitieuze organisatie je elke dag veel energie. En je weet dat je altijd terug kunt vallen op je collega’s. Zoals zij op jou.

Wat breng je mee?

 • Heb je een opleiding in de richting van Educatieve Wetenschappen, Gedragswetenschappen of Journalistiek? Top! Samen met je digitale skills, zorgt dit dat je een vliegende start maakt. 
 • Bij voorkeur neem je minstens twee jaar werkervaring mee en dan nog het liefst in de e-Learning / edtech industrie.
 • Je bent analytisch en resultaatgericht.
 • Je bent iemand die zich graag ergens in vastbijt. Of een project nu kort en krachtig is of zich over een langere periode uitsmeert. Het past in jouw straatje.
 • Graag leg je elke dag de lat een beetje hoger. Met je zelfstandige en leergierige werkhouding is dat voor jou ‘usual business’.
 • Je weet je verhaal goed over te brengen, zowel mondeling als schriftelijk. 
 • Onze klanten spreken Nederlands en soms is Engels de voertaal. Daarom spreek en schrijf je beide vloeiend.

Dit heeft UP je te bieden

Je talent en vakkennis ontwikkelen in een enthousiaste en leergierige organisatie. Die heb je sowieso in de pocket. En daarnaast:

 • is dit een fulltime job (32-38 uur);
 • werk je voor en met een prachtige klantenkring, waar je met recht trots op zult zijn;
 • ontvang je een salaris dat past bij jouw ervaring en groeimogelijkheden;
 • kun je met een smartphone en laptop overal ‘on the job’ zijn;
 • krijg je persoonlijke begeleiding, opleidingen & trainingen;
 • kom je te werken in een leergierige, informele organisatie, waarin kennisdeling de normaalste zaak van de wereld is;
 • ontspan je je met de andere UPpers regelmatig op onze sportieve en (soms) minder sportieve uitjes.

Krijg je nu al energie van UP?

Reageer dan uiterlijk vrijdag 3 februari door je CV en motivatie te sturen naar up_hr@uplearning.nl, t.a.v. Diana Badalati.

Heb je nog vragen? Stel deze ook gerust per e-mail aan Diana. Dan zorgt zij dat je snel antwoord krijgt. En tot slot: met respect voor je privacy, kan het zijn dat we op social media de voor deze functie relevante informatie inzien.

Een werving- en selectiebureau (of iets dat daar op lijkt)? We vinden het niet prettig om commercieel benaderd te worden voor deze vacature.

Geschreven door

Ster Hutten

Elke twee weken een Learning Tip

1.435 Learning Professionals gingen je voor

Delen

Vraag gerust. We adviseren je geheel vrijblijvend.

Op zoek naar maatwerk e-Learning of een Leerplatform? We adviseren je graag. Bel, mail of vul het formulier in.